Den lille forskel

robert-foer-og-efterProfilbilleder:

Ser jeg en ven eller bekendt på Linkedin eller andre sociale medier, der har ikke ikke præsentabelt profilbillede på, kontakter jeg straks vedkommende og tilbyder at lave et ordentligt – og præsentabelt foto.

Det giver bare et SÅ dårligt indtryk, når man som i eksemplet her har 1) En holdning, der ikke signalerer pondus og troværdighed. 2) Har en tung sort skygge under hagen. Som oftest er skyggen ved siden af hovedet i det, jeg kalder en ‘champignon-skygge. 3) Lige mangler den sidste finish i Photoshop.

Andre skrækeksempler på profilbilleder er fx. selfies (man får en sær hovedfacon og især øjnene ser udstående og ikke naturlige ud), billeder taget ud af en sammenhæng (som oftest et lidt for festligt lag), billeder, der er mørke og/eller uskarpe eller for kvindernes vedkommende, lidt for ‘sexede’. Dette hører i hvert fald ikke hjemme på Linkedin, hvis man gerne vil sende et budskab om troværdighed og professionalisme.