Mini-knækbrød som appetizers

appetizers50 g solsikkekerner
50 g hørfrø
50 g havreklid
50 g græskarkerner
50 g sesamfrø
30 g blå birkes
50 g grahamsmel
250 g hvedemel
1 dl olie
3 dl vand
1 tsk. salt
1 tsk. bagepulver

Bland alle tørre ingredienser i en skål. Kom vand og olie i og rør sammen med en grydeske.
Læg et stykke bagepapir på størrelse med en bage plade på køkkenbordet.
Læg halvdelen af dejen midt på. Læg endnu et stykke papir over dejen og fordel dejen med hænderne eller evt. en kagerulle til den fylder en hel bageplade.
Fjern det øverste stykke papir og skær nu dejen i passende stykker. Her 5×5 cm til mini-knækbrød.
Men man kan jo også bage alm. str. knækbrød.
Den anden halvdel gør man ligeledes med.
Bag knækbrødene i ca. 25 min. ved 170 grader til de er gyldne og sprøde.

Tips: Her er der lavet 3 slags appetizers til en lille drik før en god middag.
1. slags = avocado med lakserogn
2. slags = parmaskinke med æggestand og basilikum
3. slags = røget laks med rygeostecreme og dild