Kyllingekager (ca. 24 stk.)

kyllingemakroner

Verdens nemmeste og mest saftige kokosmakroner, der med et snuptag bliver til spooky påskekyllinger.

1 dåse kondenseret mælk blandes med:
140-150 g kokosmel

Sættes i toppe på en bageplade. Klem dem i facon med fingrene.
Bag ved 175 grader i ca. 10-12 minutter.
Afkøl og dyp i eller pensl bundene med smeltet chokolade.

Med enden af en tændstik laves 2 små chokoladeprikker til øjnene.
Her er der yderligere påsat sølvkugler, så øjnene bliver mere markante.
Af gult papir klippes små næb, der ligeledes ‘limes’ på med en smule smeltet chokolade.

kyllenaeb

Tip: Næbbene laves let ved at folde gult papir i strimler på langs.
Strimlerne skal ca. være 1,5 cm brede.
Nu er det let at klippe næb ved at klippe skråt ind, skiftevis til den ene og den anden side.