Hvidkålssalat med kylling

kyllingesalat

1/4 lille hvidkålshoved
1 æble
1 porre
1/2 stegt eller kogt kylling
1 håndfuld valnødder
1 pakke parmaskinke
2 spsk. olie
2 spsk. sød chilisauce

 

 

 

 

Rist parmaskinken på en stegepande i lidt olie til den er helt sprød.
Læg skinken til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Snit hvidkålen så fint som muligt. Brug gerne et mandolinjern.
Skær æblet i små tern og porren i helt tynde ringe.
Hak valnødderne groft.
Pil kødet fra kyllingen og skær kødet i små mundrette stykker.
Put alle ingredienser i en skål sammen med olie og chilisauce og bland forsigtigt.
Hak den sprøde parmaskinke groft og drys den hen over salaten.

Spis salaten med et godt stykke brød eller flute til.